Lite hopp inför nyår

Åh, Sandra gick nyss med på att vara med på nyår. Gud vad glad jag är, lite mer hopp inför nyår <3


Mellandagsrea

Igår var jag och Sanna och kollade på mellandagsrean i Skärholmen och jag säger bara SKIT! I 5 timmar gick vi runt där och inte ett enda plagg hittade varken jag eller Sanna. Jag kom hem med en mascara och sminkborttagning.. Det var lixom allt. När jag kom hem var jag riktigt trött och somnade som en nedslagen säl haha..

Idag var jag på Ikea och handlade present till mamma. En stekpanna får det bli. Alla hennes stekpannor är så himla förstörda, så jag köpte en likadan som jag har. Den är nämligen skitbra :)

Nattfilm


Jag upptäckte nyss att Gothika går på 3an. Jag tycker den är så himla läskig, jag förstår inte varför. Skräckfilmer är inte något jag brukar bli rädd för, men den här.. Haha jag sitter och håller för ögonen var och varannan minut, men ändå måste jag se på den. Ibland är jag bara för mycket..

Objektiv


Jag sitter och spanar lite smått efter ett nytt objektiv, men gud vilken jungel det är! Siffror hit och dit så ögonen går i kors. Dyrt är det också och egentligen har jag inte råd att köpa ett nytt objektiv just nu, men man tar sig råd helt enkelt. Hur som helst, vi får väl se om det blir ett nytt objektiv eller inte haha.

I taket lyser stjärnorna


Jaaaaaa! I taket lyser stjärnorna kommer äntligen på bio. Jag läste boken för säkert 4-5 år sen, och kommer fortfarande ihåg den så jävla väl. Bättre bok får man leta efter, hoppas bara filmen blir lika bra!

God morgon

Jag vaknade precis, efter typ 17½ timmars sömn. Jag trodde mamma hade ställt om klockorna när jag vaknade haha.. Hur som helst sitter jag och väntar på att supersize me ska börja klockan 18, sen ska jag nog gå och lägga mig igen haha.


Äntligen över

Åh, nu är julen äntligen över! Jag hatar julen, samma besvikelse varje år. I år fick jag minst paket woho, vilken merit! Dessutom lämnade mamma bort datorn som jag har alla mina bilder och photoshop på, det kan ju inte bli bättre.

Dessa färger!

Åh vad jag stör mig på att färgerna inte riktigt stämmer på min dator! Nu när jag kommer hem till mamma så ser jag ju att bilden i förra inlägget är helt grön! Haha, mindre lyckat.

Mindre mysig upptäckt

Rensade nyss kylen och märkte att det var nog dags att slänga mjölken.. Eller det kanske är någon som har lust att komma över på mjölk och bullar?

Mardrömm

Vaknade för kanske lite drygt en halvtimme för att jag hade världens mardrömm. Jag som inte ens kommer ihåg när jag hade en mardrömm senast var tvungen att gå utt och lägga mig framför tvn för att jag var så rädd att jag skakade haha. Det var en tjej som jagade mig och vill döda mig, och det roligaste med hela drömmen var att det va rockmusik hela tiden.

Nä, nu ska jag gå och göra en kopp te.


Ge mig..

PHOTOSHOP! Jag blir så jävla sugen på att sätta mig och redigera bilder, men nää.. då har man ju självklart inget photoshop. Bläää.. jag känner mig handikappad!

BTW borde jag sova nu..

Skitdag

Rubriken säger allt. Skitdag, skitvecka, skitmånad, skitår.

Nästa år ska jag ta igen allt.

Ångest

Usch, är fortfarande vaken, och jag ska upp om ca 3½ timme. Inte så värst roligt. Jag kan verkligen inte sova, ligger och vrider och vänder på mig och är ängslig pga mötet idag. Jag vill verkligen inte träffa min boendestödjare, jag önskar bara att någon förstod vad jag tycker om honom. Mamma säger "att det är ju bara att hålla ut", lätt för henne att säga som slipper sitta där 2 gånger i veckan med honom. Nä, nu skulle jag faktiskt kunna flytta hem med nöje bara för att slippa honom, jag skiter fullständigt att jag kan ha ett förstahanskontrakt om lite drygt ett år.

Nä, nu ska jag se om det går att sova en liten stund i alla fall.

Älskade hund



 
Jösses vad svårt det är att föreställa sig Trollet har sett ut sådär. Så liten och oskyldig. Att korgen är förliten nu känns ju nästan omöjligt. Älskade, älskade lilla hund <3

Vilken hundhelg

Lördagen gick inge vidare, en disk och en 10:onde plats. Inga höjdaresultat enligt mig, men hur som helst hade vi kul och det var det viktigaste. Trollet blev jätte glad när han släpptes lös på planen. Lyckliga lilla hårboll.

På söndagen blev det hundmässan också. Mamma var snäll och följde med mig och vi gick runt bland rasmontrarna och kollade på raser. Två raserna fastnade jag ordentligt för och jag blev verkligen jättetrevligt bemött i båda rasmontrarna, så nu ska man åka och besöka uppfödare och rasägare. Det roligaste är att de två raserna är totalt olika, så det här kommer bli ett riktigt svårt val.

Hund 2008


I helgen är det Stora Stockholm på Stockholmsmässan. Trollet och jag ska tävla agility imorgon, och gud vad jag är taggad! Jag har verkligen längtat efter att tävla, och det här blir lite träning inför djurmässan i januari där vi har våran chans att bli upplyttade i klass 3.

Så imorgon ska vi köra gärnet och ha skitkul!

sol.jpg


Passar på att slänga in en bild när jag ändå är hos mamma.

Tillbaka till verkligheten

Ja, det var ett tag sen jag visade att jag levde, men det har varit mycket på sista tiden. Soc vill ha in mig på psyket, så jag har varit på rymmen, och mitt under min rymning blev jag tagen av polisen för att jag gick runt med 3,5or. Så jävla typiskt, 3,5or lixom?! Annars har det sett ut som vanligt, skola, möte, skola, möte, skola, möte osv..

Om 2 veckor är det jullov, om 15 dagar så åker jag till Riga med bästaste Sanna. Det gäller bara att hålla huvet högt och kämpa vidare.

RSS 2.0