Sömnlös

Åh är så glad. Kan inte slua le, och inte sova heller för den delen. Nu längtar jag till söndag så jag nästan spricker.

Onsdag 29 april 2009

Igår skickade jag ett mail. Idag fick jag svar. Personen jag mailade till ville att jag skulle ringa istället, så snart ska jag bege mig hem till mamma och ringa. Om allt går som jag vill kommer jag vara den lyckligaste levande varelsen inom kort.

<3

Dagar utan dig

Underbart

Åh vilket väder! Jag funderar på att gå ner till Visättra på lunchpromenaden och träna lite med Trollet. Igår gick jag ner och skulle träna slalomingångar en liten snabbis. Det slutade med att jag blev kvar i 3 timmar haha. Trött var hunden igår i alla fall, kanske jag lyckas med samma sak idag?

TalangKouki


Jag och Jessica satt och kollade på Talang 2009 ikväll och fy fan vad underbara Kouki var! Förutom att han var duktig på och dansa så blev man ju helt kär i honom när han höll sitt lilla "tal" och sen bröt ihop när han väl fick gå vidare. Åååh vad underbar han var haha!

Lång kväll

Kom precis hem efter att ha suttit på styrelsemöte sen 18.30. Skönt att komma hem. Dessutom krånglade ju pendeltågen när jag skulle till Tumba, så jävla typiskt. Jag hatar pendeltåg. Eller jag hatar kollektivtrafiken rent allmänt. Aldrig något som stämmer.


Nä nu ska jag ta ett bad och sen ska jag sova.


Vårblommor


Igår när jag var ute och fotoade för fotouppgiften i skolan så hittade jag dessa små filurer. Åh vad underbart med lite blommor!

April, April

Varje år brukade pappa lura oss. Varje år samma visa; "Det står en älg på tomten". Varje år gick vi på det. Vi lärde oss aldrig.

I år är det ingen som kommer dra det skämtet. I år är det ingen som kommer gå på det. I år är det bara tomt.

RSS 2.0