<3




Åh mina älskade fluffisar. Det finns inget bättre än att somna brevid er. Snart så!

Mitt skitinternet har inte funkat på ett tag, men nu verkar det ha börjat sammarbeta igen. Hoppas det håller i sig!

Mitt allt


Myshelg







Helgen har varit riktigt slapp och har spenderats hos mamma. I fredags tog jag lugnt, och igår kom sanna och så tittade vi på melodifestivalen. Det var mysigt och det skrattades en hel del haha.

Idag var det distriktsmöte för Östra Svealands Hundungdom. På något vänster hamnade jag i valberedningen. Efter mötet var det en jätteintressant föreläsning om självförtroende och självkänsla. En föreläsning som alla, särskilt ungdomar, borde få höra!

 

Nu på kvällen har jag städat lite, tänt massa ljus och kollat på Miami Ink och Beck. Skrattade lite smått när Beck skulle utspelas i Flemingsberg och det var typ 2 scener som var därifrån på riktigt.

 

Nu ska jag gå och sova och ladda batterierna inför morgondagens skoldag.


Lyckopiller

Nu har kameran kommit. Jag märkte att man måste ju ha ett annat minneskort till den här än till D60, så jag och mamma ska åka iväg snart och införskaffa det. Det kommer vara ganska tomt på kontot ett tag framöver känner jag. Tur att jag har så mycket mat i frysen då haha!

Jag tänkte visa en mysig video, eller jaa.. Mysig och mysig. Jag och Sanna dog när vi såg den. De är svårt att vara sur när man tittar på den i alla fall.

Underbara cyberphoto!

Jag såg nyss att mitt paket redan är skickat, och borde komma imorgon! Snabbt som bara den måste jag säga. Gud vad jag längtar, jag är som ett barn på julafton. Jag kommer inte kunna sova inatt haha.

Total lycka


Jag var lite osäker, kan man ringa och väcka mamma vid den här tiden? Nää.. Ska jag ringa imorgon? Men tänk om den inte finns kvar..? Skickade ett sms istället. Hon ringde upp. Efter lite övertalning höll hon med, den är bättre att köpa en ny . Och eftersom min lärare berättade på utvecklingssamtalet som var idag att jag har utvecklats jättemycket i foto och blivit kanonduktig tyckte hon att jag var värd det, kanske lite som en push för att orka med allt just nu. Så nu är den beställd, en sprillans ny Nikon D200, och jag även passade även på att slänga med ett objetiv, ett Nikon AF 50/1,8D för att vara mer exakt. Behöver jag säga att min lycka är total just nu? Dessutom kan jag ju informera om att jag lyckades knycka åt mig den sista d200an dom hade i lager, vilket gjorde att det känns ännu bättre.

Nu är det bara att säga adjöss till D60n som säljs så fort den kommer ut från servicen.

Nej men vad faaan...!

Nu börjar den gitarrspelande idioten STAMPA I TAKT också! Nu är det nog!

Rolig morgon

Snart ska jag iväg på första helgen av A2an, agilityinstruktörsutbildning steg 2, bara det att jag gick upp en timma för tidigt och nu är jag helt död. Så typiskt. Dessutom sitter någon i lägenheten som är vägg i vägg med mitt sovrum och spelar gitarr och sjunger för full hals. Klockan är inte ens 8 på morgonen.. Något respektlöst. 


RSS 2.0