Instruktörsutbildning

Nu ska jag iväg till mamma, jag ska sova där hela helgen. Det är nämligen första delen av lydnadsinstruktörsutbildningen fre-sön, så det blir sena kvällar och tidiga morgonar och maaaaaassaaa saker att komma ihåg nu då. Phu, vi får se om jag överlever!

Skitdag

Idag har jag en sån där dag när allt är skit. Jag har inte lust med något och känner mig hemskt liten och ensam, och helst av allt skulle jag bara vilja ligga och tycka synd om mig själv och gråta i min säng hela dagen. Som krydda på verket har jag världens huvudvärk och min granne spelar "I will always love you" så högt att jag kan sitta och sjunga med i texten. Det är så underbart att bo i lägenhet ibland.

Positivaelin




















Haha Elin är så jävla klockren, gång på gång slänger hon ur sig helt underbara kommentarer. Idag filosoferade hon om livet som tonåring.

Mätt och belåten

Nja, eller nästan i alla fall. Jag är sypmätt. Jag var så jävla hungrig att jag bara slängde i mig mat för typ 20 personer och nu ligger jag på soffan och mår illa. Gott var det i alla fall..

Saknar





Jag har suttit och rensat bilder, och kom över dessa och insåg vad otroligt bra jag trivdes med att inte gå i skolan och bara hade hundarna att bry mig om. Att bara vara ute och gå eller ligga på gräsmattan hela dagarna. Att kunna träna hur mycket man ville när man ville med de fluffiga. Jag har precis insett att det är det jag vill. Efter gymnasiet ska jag ta och skaffa ett eget hunddagis och trivas som en gud.

Jag har också insett hur löjligt mycket jag saknar Crespo. Den fluffiga lilla skiten var så otroligt mysig, och det var så otroligt kul att se hans lycka när man kom och hämtade honom eller när han fick bada. Jag tror jag ska slänga iväg ett sms imorgon och fråga om hans matte inte behöver någon hjälp med träning.

Ångest

Vaknade för ett tag sedan, vilket betyder att jag försov mig rejält. Inte nog med det, jag har ätit godis och druckit cola till frukost. Nu har jag jätteångest så jag ska ta en promenad och sen ska jag plugga.

Trööööööött


Igår var det party hos Linn. Det var ganska segt i början, men sen blev det väl ganksa trevligt. Toaletten var upptagen hela kvällen av en viss Fredde som inte mådde så bra, så man var tvungen att gå ut och kissa. Självklart lyckades ju jag välta med byxorna nerdragna. Linns grannar måste ha fått se en del kul saker under kvällen.

Nu sitter jag och är helt död. Jag har sovit jättedåligt i natt. Om ett tag ska jag hem till mamma en sväng. Jag kanske passar på och tar en promenix med hundarna. Jag saknar dom massor.

8 månader

Jag kom nyss på att det är 8 månadersdagen idag. Det är helt galet hur fort det går och hur lätt man glömmer. Det är nog det som jag är räddast för, att glömma bort helt. Att glömma dina skratt eller hur du såg ut. Att glömma allt det roliga med dig och låta saknaden ta över. Jag önskar verkligen att det fanns ett sätt så jag kunde förklara för dig hur det är utan dig och hur mycket du betydde för mig. Utan dig är jag liten och ensam. Utan dig är det bara så jävla kämpigt. Det var så skönt att ha någon som alltid stöttade och förstod.

Usch vad jag saknar.

Träning och låtar

Jahapp, sitter och rensar alla mina låtar, lite drygt 700 har jag slängt hittills, fast fortfarande är det massor med skit kvar. Det är så kul att lyssna på gamla låtar, det är så mycket minnen som kommer upp.

Idag var jag i alla fall i skolan. Jag slutade klockan 11 och begav mig mot huddinge för att träffa Evelyn och träna (!!!!!!). Ja, Angelica har nämligen blivit hurtig och skaffat gymkort. Fyyyy vad otränad jag var, det var ju pinsamt, men det ska det bli ändring på!

Sjukling

Gud, har varit sjuk i nästan en vecka. Någon mysktisk sjukdom var det. Jag har i alla fall tagit reda på att 40 graders feber i 4 dagar är jobbigt och känns i kroppen, ordentligt till och med.

Den här helgen har det inte hänt mycket, egentligen är det väl tur det eftersom jag inte känner mig 100% frisk, men jag var ju så taggad! Och nästa helg går det ju inte att göra något heller eftersom det är lydnadsinstruktörsutbildning (puh, lngt ord det där) då, och det brukar innebära långa dagar med massor med jobb hela kvällarna.


Imorgon blir det skola igen. Den här veckan MÅSTE jag klara av. Fan, det får inte sluta som förra året. Jag måste rycka upp mig själv och ta mig i kragen. Imorgon är det sovmorgon till 10 också. Skönt! Hoppas jag hamnar på samma Buss som Elin så man får lyssna på Harry Potter.


Go' och gla' kexchoklad

Idag börjar skolan. Det känns väl inte sådär jättepeppande, men jag har i alla fall kommmit upp i tid, så det är ju ett pluspoäng. Dessutom tror jag att vi har foto idag, och det har jag saknat.

Fattiglapp

Jösses vad jag är pank, inte ett öre har jag. 800 hade jag innan jag flyttade hem till Linn och minst hälften har man druckit upp, resten har man typ ätiy upp. Det är sorgligt.


Nytt år, nya problem

Jahapp, då är det 2009 nu då. Hoppas man slipper fler år som är som 2008, säger som Björn Gustafsson; inte kul, INTE KUUL.

2009 började ju bra iaf, vaknar upp med världens fylleångest och undrar vad fan man gjorde igår. Att ingen annan kommer ihåg den sista dagen på året hjälper ju inte en driekt när man vill friska upp minnet en aning.


Aja, efter regn kommer solsken. Snart måste det ju bli min tur att få lite glada nyheter haha. På söndag flyttar jag till huddinge centrum i några dagar, det blir tufft.


RSS 2.0