2 månader

61 dagar utan dig <3 

Dåligt väder


Jag tänkte att jag skulle gå ut och lägga mig i solen och äta vattenmelon och lösa korsord. Samma sekund jag la ut filten och la mig ner så började det regna, så det var bara att resa sig och plocka ihop allt igen. Tråkiga väder.

Utelåst

Godmorgon!
Jag kom på att jag glömde att berätta en lite rolig grej som hände igår! Det var nämligen så att jag skulle åka hem till mig en snabbis och hämta lite kläder. När jag kommer hem och vrider om nyckeln i låset märker jag att dörren inte är låst. Shit, tänker jag, nu har ju dörren stått olåst i flera dagar, men när jag ska öppna dörren går den inte att få upp. Jag blir väl ganska hysterisk och tänker att det är någon som har gått in i min lägethet och nu står och håller emot på andra sidan (jaa, jag har ganska vild fantasi ibland). Men plötsligt kommer jag på att fastighetsskötarna skulle ju komma och fixa min fläkt och dom måste ha låst dörren med överlåset, och den nyckeln har inte jag. Det var bara att ringa på någon som skulle kunna komma med nyckeln och sätta sig att vänta. Den "snabbisen" tog nästan två timmar, typsikt haha.


Trååkigt!

Usch vad jag har tråkigt just nu! Egentligen skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men är alldeles för pigg för det. Tanken på att jag ska vara ensam hos mamma och ta hand om hundarna (=att man inte kan dra någon stans en längre tid) fram till på onsdag dödar mig. Men men, vi får hoppas på att vädret håller i sig så man kan ligga på gräsmattan hela dagarna.

Äsch, jag får ta en sista prommenix med killarna så får jag hoppas på att jag är lite tröttare efter det.

Probably the best friend in the world


Smultron


Ny kärlek

Oj, det var visst inte igår jag uppdaterade direkt!

Hur som helst har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag varit i söderköping med ålhedarna i nästan en vecka. Igår hände det iförsig det bästa på länge. Mamma skjutsade mig till OnOff, och jag kan ju säga att det var en övelycklig Angelica som kom ut därifrån. Med sig hade jag nämligen en kamera, och inte vilken kamera som helst, utan en Nikon D60! Ojojoj vad Angelica är lycklig nu! Så från och med igår är jag alltså ägare till en systemkamera ;D

RSS 2.0