Road tripbilder

Jag märkte att det tyvärr inte blev någe vidare bra bilder, eftersom de flesta är tagna genom rutan på bilen, och rutan var jätteskitig. När vi väl kom fram till Göteborg hade det börjat bli mörkt ute. När vi svängde förbi Laxå (där valpen jag pratade om bodde) var det bäcksvart ute. Men men, nu bjuder jag på mindre bra bilder från en mer rolig resa.








Den extremt charmiga katten med otroligt fina ögon!


Och så valpen dåra. Jag lärde mig att det är omöjligt att ta kort på en svart pusstokig valp när det är mörkt inne. Men hur som helst, valpen var helt underbar och jag hade utan problem tagit med mig honom hem.

Mysdag


Idag mötte jag Kaisa i Skanstull. Vi gick till Muffinsfabriken och satt där ett tag, sen kollade vi lite i affärer och sen drog vi vidare till stan och kollade lite där med. Jag handlade alldeless för mycket men men.. Hur som helst har dagen varit hur trevlig som helt, och Kasia är en sån man borde träffa oftare! 

Nu ska jag kila ut med hundarna i ösregnet, och sedan tänkte jag visa lite bilder från Göreborg!

Mot Göteborg

Sitter och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Jag har ingen som helst aning vad vi ska göra i Göteborg eller hur länge vi kommer stanna, allt jag vet är att vi förmodligen ska stanna tll hos min halvbrors mamma. Hon har nämligen precis skaffat Schäfervalp. Mamma vill verkligen göra mig grinig för att jag inte får skaffa valp hahah.

Nu har min mamma tagit alla rekord


Fick ett sms från min mamma för en stund sedan. Jag var tvungen att ringa upp henne, jag trodde hon bara skojade. Men icke sa nicke, imorgon ska man till göteborg en snabbis haha..

Jobbig dag

Idag gick jag upp klockan 8 för att masa mig iväg till visättra och hålla kurs.Självklart så spöregnade det precis hela tiden, och slutade när man gick därifrån. Så jävla typiskt. Helt dyngsur var man alltså när man gick därifrån..

En sådan tidig uppstigning resulterade att jag somnade i soffan vid 6-7 tiden, och vaknade nu. Kul, nu kommer man väl inte kunna sova på hela natten.

Ibland vill man bara bo hemma

Usch, lägenheten har sett ut som ett rent helvete efter helgen, så jag har tagit mig i kragen och plockat undan en del. Nu återstår bara att gå och panta alla dessa burkar, gå till återvinningen med alla glasburkar, plasflaskor och kartonger. Sen ska det ju självklart dammsugas och torkas golv. Jag som hatar och städa, det är så mycket lättare att bo hemma där mamma kan göra allt sånt haha..

Bilder, bilder och åter bilder


Jag sitter och lägger in bilder från min gamla dator på den här nya, och shit vad sjukt mycket bilder jag har! Det värsta är att det finns ännu mer på mammas dator. Dessutom har jag bestämt mig för att jag ska börja sortera alla bilder ordentligt, för nu ligger det bilder från flera dagar i samma mapp. Blää vad det kommer ta lång tid.

40 year old virgin


Sitter och knaprar på morötter och kollar på 40 year old virgin med Evelyn. Haha den är ju så ruskigt kul!

Favoritpappa


Haha, hittade en bild på pappa som togs för ca 4 år sen, när vi precis hade fått hem Trollet, den är iförsig skitkass men jag kunde inte låta bli att skratta.

Så himla typiskt av han, att sätta på sig gasmask bara för att hunden hade bajsat inne och han tyckte att det luktade så vidrigt. "Man måste ju få läsa tidningen utan att kräkas i alla fall" Hahah, han var rolig min pappa.

Läskiga husdjur


Såna här "sötnosar" finns det 100-tals av där jag bor. Jag har aldrig sett något liknande. Skitstora är de. Usch.

Typiskt

Jag har varit så överlycklig över att ha en dator nu så jag glömde ju att jag måste skaffa internet också för att göra den "komplett". Suck.. så typiskt. Igår kom Rado och hjälpte mig att upptadera något med grafikkortet, så nu kan jag i alla fall spela harpan haha.

Dessutom har det dykt upp en stort problem för mig de här senaste dagarna när det har blåst så mycket. Håret fastnar ju i lypsylet då!

Stackars mig, det är jobbigt att bo i Sverige haha..


Woho!

Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått en dator! GUD vad skönt det kommer vara att slippa åka till mamma så fort man behöver göra något!

Något speciellt, precis som du


Idag var jag och hälsade på dig för första gången. Jag tände ett ljus och lämnade blommor. Mamma tyckte att vi skulle köpa rosor, men jag ville att du skulle få något speciellt, precis så som du var. Någon konstig blomma fick du, men fin var den i alla fall.

5 månader sen idag då. Det känns som man inte riktigt fattat förän nu. Det känns så overkligt att jag aldrig kommer få se dig mer. Varje dag blir bara jobbigare och jobbigare, men jag kämpar på. För din skull.

Kära vän


Jag skäms nästan lite för att säga det, men min hund är otroligt bortskämd. En egen datorstol har han.

"Jag har så svårt att föreställa mig att du och den där lilla bollen inte är med varandra jämt. Ni hör ju lixom ihop" sa Linn när jag pratade med henne igår. Det är därför man åker hem till mamma ibland, för att hälsa på sin bästa vän. Och när jag är hos mamma sitter vi till och med vid datorn tillsammans, sida vid sida. På en varsin stol.

Blomma


Godmorgon

I natt har jag sovit helt underbart, som en prinsessa. En hund på varje sida. Det är då man är trygg.

Så här bra var det länge sedan jag sov. Jag känner mig nästan som en ny människa. Nu ska jag och hundarna gå upp till klubben och tävla. Tråkigt att det inte är bättre väder.

På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

Åh, jag blir så trött på mig själv att jag alltid ska tro så bra om människor, att jag ska vara så snäll. 

Det slutar alltid på samma sätt. Tillslut står man ensam kvar. Man är bäst när det passar dem. När det finns något bättre är man luft.

Ikväll hade jag behövt dig. Fått prata och bara varit. Fått känna att det någon gång handlar om mig. Fått berätta hur jag mår.

Nej nu blir det ändring! Nu blir det nya tag, på tisdag ska jag flytta ut ut mig själv.


18 oktober 2008


Att ett enda telefonsamtal ska kunna vända upp och ner på världen på en enda sekund tänker man sällan på. Det händer ju inte mig, nej.

Idag fick jag ett samtal. Inte ett sånt som vänder upp och ner på världen, men ett sånt som river upp gamla sår och gör så man får ont i magen. Ett sånt som gör att man kommer ihåg den där dagen. Det blir som världens västa film går om och om i huvet på en. Ibland vill man bara inte komma ihåg.

Nu gäller det bara att gå och vänta. Hoppas att allt går bra. Hoppas att allt löser sig. Hoppas att det inte händer igen. Hoppas att du kommer hem igen.

RSS 2.0