Stress

Just nu är det galett stessigt! Pappas begravning är imorgon och mat, dricka, fika och plats ska fixas för 60 pers. Dessutom har måste jag åka och fixa försörjningsstöd, gå på måndagsmötet och fixa två personer som kan hjälpa till med maten och någon som kan passa hundarna imorgon. Ja som sagt, galet.

Tillbaka!

Tusen myggbett och massor med erfarenheter rikare så är jag äntligen hemma i älskade Stockholm! I Dalarna hade jag skitkul och jag har ridit på islandshästar, varit på Leksand sommarland, paddlat kannot, åkt sommarodel (stavning?) och åkt forsrännig, och jag kan säga att jag var livrädd när jag skulle göra nästan alla grejer. Förutom att föra ett antal skitläskiga saker fick jag detssutom umgås med härliga människor i 6 dagar. Bilder kommer så småningom ;D

Igår var det ju midsommar, och jag och Sanna firade julafton och hade hur tråkigt som helst. Nej, en sådan misdommar gör man inte om igen.

Idag blir det än en gång Sanna man ska vara med, men förhoppningsvis något roligare än igår.


Hässelby och Dalarna

Jahapp, snart ska jag dra hem till mig för att duscha och fixa mig för att dra iväg till Hässelby med Linn och träffa hennes ex oxh hans kompis.

På lördag blir det Dalarna. Där ska jag på något läger och åka forsränning, rida, paddla kanot och massor med andra saker. det kommer nog bli askul. Det kommer nog vara en ganska trött Angelica som kommer hem på torsdag haha.

Har du tänkt på din egen begravning

För det är med stor sorg som vi tar farväl av leinad
nära och kära som har samlats på begravningen
han var ju en av oss en av oss människor
en av oss män i skor
bara kraniet är kvar av medlemmen i koons
de flesta av oss känner en ofantlig tomhet
känns som den första stunden är som lugnet efter stormen
paus stopp stäng kan kännas tungt
men jag vet att man faller upp och inte neråt som regn
faller en faller alla och all är konstigt som hänt
skitsvårt att greppa i alla fall it´s over your head
för livet kan verka så snabbt medan döden verkar långsam
ett exotiskt inslag mindre i ett avlångt land
för leinad är borta leinad är saknad
han har somnat kommer aldrig mer att vakna
men nånstans så finns han om man intalar sig själv
nånstans så finns han om man intalar sig själv

Prästen har nyss varit här och pratat om blommor, placeringar, sånger hit och dit och massor med annat. Undra hur man ville att ens egen begravning skulle vara?

Ja, tre veckor sen då. Tre otroligt långa veckor sen hela världen vändes upp och ner och den bästa pappan i hela världen försvann. Fan vad jag saknar dig <3

11 juni 2008

Jösses, vad jag har haft mycket att göra på senaste tiden! I måndags hade jag tex. 5(!) olika möten. Stressigt måste jag säga.

I helgen hade jag trevligt i alla fall. Fredagen var väl ganska tråkigt, men det var skönt att få ta det lungt och gå och lägga sig tidigt. Lördagen bestod av grillning, singstar och lite krök. Haha fast vissa fick ju i sig lite mycket och däckade ganska tidigt om man säger så.. I söndags drog jag och Linn till Gömmaren och satt där med Jessica och Sanna ett tag, sen gick vi hem ända till masmo! Helt galet. Shit vad trött man var sen alltså haha.

Idag har jag ingen aning om vad man ska göra. Jag är så sugen på att göra något kul, men frågan är vad det skulle vara. Förslag tack?

Kattvakt


Min bror har varit och frågat om jag inte har lust att vara kattvakt i helgen, eftersom dom är bortresta och jag ändå är hemma. Självklart ville jag vara det, hur kan man lixom motstå en sån här liten filur?

FF i helgen

Mamma berättade att hon och lillebror åker till landet i helgen, och eftersom jag ska tävla i helgen så blir jag och hundarna kvar hemma. Och jag får ju inte ha päldjur i min lägenhet, vilket betyder att jag måste vara hemma hos mamma, så jag har hela hennes villa för mig själv.. Så på lördag blir det lite grillfest och mys här :)

Godmorgon!

Medans typ hela Huddinge är på skolavslutningar, och har fått gå upp tidigt för att hinna fixa sig innan, har jag för en gångs skull fått sova hur länge jag vill. Jag kommer inte ihåg när jag fick sova längre än till 8 och vaknade upp pigg och glad haha. Dessutom var det skönt att sova hos mamma inatt, då slipper man upp och åka buss det första man gör när man vaknar.

Nu ska jag äta lite frukost, och sen ska jag ut och lägga mig på gräsmattan (som vanligt) haha.

Härlig kväll!

Åh, vad den här kvällen har varit mysig!

Det började med att jag stressade som en tok för att hinna till Linn och lämna av Crespo för att sedan, som sagt gå på Zehås skolavslutning. Det var roligt och få se vad hon umgås med för typer hela dagarna, och självklart vad det helt underbart att se självase Zehå!

Efter avslutningen skyndade jag mig hem till Linn igen för att möta upp henne och jycken, för att sedan dra ner till centrum och träffa resten av the gang. Sen drog vi vidare till Gömmaren och grillade. Vissa galningar + Crespo badade. Jösses alltså, jag har aldrig sett en lyckligare hund! Han sprang upp och ner i vattnet som en galning.

Vid 9 kom mamma och hämtade mig för att hon knappt orkade hålla sig vaken längre., och jag orkade inte åka buss när jag skulle åt ett helt annat håll än alla andra.

Ja som sagt, kvällen har varit helt underbar fast man egentligen inte har gjort så jättemycket. Tänk om alla dagar kunde vara så här!

Har man ingen egen skolavslutning..

får man helt enkelt skaffa sig en! Eftersom jag hoppade av skolan i vintras så har jag ju ingen egen, och man kan ju inte börja sommaren utan skolavslutning!

Så snart ska jag iväg på Zehås skolavslutning, vad jag ska göra där har jag ingen aning om, men antagligen låssas vara hennes mamma.. typ haha.

Mongon

Jag tänkte att jag skulle kolla igenom fredagens bilder en snabbis, och möter då det här.
Snälla någon, berätta vad det är för fel på mina vänner!
mongon

Vissa människor vill man bara döda..

Usch, Soc är här nu. Efter alla människor jag pratat med sedan 7:an så tål jag inte sånna människor längre. Ilskan bara kokar inom mig så fort de bara öppnar käften. Deras sätt att prata med en är värst, det verkar som de tror att man är efterbliven eller något. Blä..

Sol, vind och vatten

Idag hade jag tänkt mig att jag skulle lägga mig på gräsmattan och sola att tag,  men det blåser ju som bara den så jag höll på att frysa ihjäl. Hundarna höll däremot inte med, utan låg helt utslagna på gräsmattan. Då tänkte jag vara snäll, så jag släpade fram en gammal barnpool och kämpade för att få i lite vatten i den. Tror ni hundarna ville bada i den eller?! Nä, självklart inte.. Kräsna vovvar!


Blomma

blomma

2 juni 2008

Aldrig har jag trott att ett telefonsamtal kan göra så mycket och att livet vänder på en sekund. Aldrig har jag trott att något sånt här ska hända mig. Aldrig har jag trott att allt ska vara så jobbigt. Aldrig har jag trott att man kan sakna någon så mycket.

Vila i frid älskade pappa.
Jag skulle kunna göra allt för att få dig tillbaka.

RSS 2.0