Angelica är igång

När jag ändå är igång tänkte jag att jag kan slänga in en galet mysig låt :)



Gammalt blir nytt

gammaltblirnytt
Även fast jag inte är sådär överdrivet aktiv så tänkte jag ändå slänga in en ny layout. Fast den är lite grå så känns det väl ändå lite vårigare?

Snart helg

Usch, sitter och har lite smångest över att det är fredag imorgon. Fredagar betyder tema för min del och jag har inte gjort ett piss av det som ska vara inne, vilket betyder att jag kommer få IG i samhällskunskap A typ. Bajs, jag vill inte det, fy vad jag är sur på mig själv för att jag aldrig gör något!

Förutom tema betyder ju även fredagar helg, vilket jag berukar se fram emot. Nu känns det typ lika roligt som sammhällskunskapen, jag har ingen lust.


Tönt

Jag har blivit så himla töntig på sista tiden. Jag börjar gråta för allt, särskilt nr jag ser på tv och någon på tv gråter haha! Igår slog jag dock alla rekord, jag började gråta till SCRUBS! Men vad fan, Leverne dog ju!

Död

Nu har jag precis kommit hem från träningen, jag är totalt slutkörd. Kroppen är helt död, nu ska jag soooooova!


Det finaste jag har..

Älskling

Jag förstår inte..

En sak jag inte förstått med det här med folk som bloggar är att många är ute efter att bli kända. Folk som skriver om ingenting bara för att hamna på "mest aktiva listan". Folk som skriver om mode och skaffar en chihuahua bara för att bli som Kenza (alltså, inget dumt mot henne, bara dessa "Kenzakopior"). Jag trodde att anledningen till att blogga var att framföra sin egen personliga åsikt och skriva om sin vardag, men där måste jag ha tagit fel.

Vad var det jag sa?

Haha jag säger ju det, jag säger att jag ska uppdatera, sen gör jag det inte. Jag är ju patetisk :')

RSS 2.0