Dålig dag

Äntligen har jag fått tillbaka internet. Det var på tiden..


Dagen har väl inte varit den bästa. Morgonen var bra, matte var första lektionen och andra var rörlig bild. Den lektionen förstörde hela min dag. Vi skulle nämligen titta på ett repotage som våran lärare har gjort för UR, som handlade om inget mindre än att förlora en förälder. Det var de längsta 14 minutrarna i hela mitt liv. Egentligen ville jag bara springa därifrån, men det gick inte, det kändes som jag satt fast. Klumpen i magen bara växte och växte, och jag mådde bara mer och mer illa. Efter filmen fick våran grupp som tur var gå hem. Jag hade nämligen inte orkat vara kvar där.


Det var så jävla typiskt att det skulle hända idag. Jag som tänkte att det här skulle vara en bra vecka, och på fredag är det 6 månader sen.

Jag önskar bara att man kunde glöma vissa saker..


Åh, jag är så glad idag


Hela eftermiddagen och kvällen har jag varit så himla glad. Varför? Jo dom ringde från hunddagiset jag pratade om tidigare, och vet ni vad? JAg ska dit och provjobba på fredag! Dessutom kom vi överens om att om de gillar mig, så ska jag bli anställd på deltid och jobba efter skolan, lov och helger. Gaaah! Jag är så glad! Jag har fått värsta kicken och städat, pluggat och installerat skrivare för att kunna skriva ut arbeterna jag har gjort under kvällen. Åh, vad jag längtar till på fredag!

Regn och rusk

Det blev ingen skola idag heller, jag måste fan skärpa mig alltså! Men men, jag får väl skylla på Erik som kom med nyckeln så sent.

Jag har i alla fall precis kommit hem från en promenad fram och tillbaka till coop där jag handlade middag. Helt dyngsur blev jag. Fy för allt regn.

För stor nyckel till för litet lås

Halloj!
Det hände nyss världens skummaste sak. När jag skulle springa ner till bussen, så gick inte dörren att låsa! Nyckeln går inte att få in, den har blivit förstor typ. Jättekonstigt alltså..

Nu sitter jag här och tittar på vakna med the voice, och hoppas på att min boendestödjare ska sätta på mobilen.

Sömnproblem

Usch, jag är fortfarande sjuk. Det känns nästan som det blivit sämre till och med. Det kanske beror på hur mycket jag har varit te i helgen iförsig..

Idag hade jag tänkt gå till skolan, men planerna blev ändrade när jag inte somnade förän 5 på morgonen. Jag fattar inte, det har varit samma sak hela förra veckan också. Hur trött jag än är så har jag jättesvårt för att somna. Hemma hos mamma går det bra, de dagarna jag har sovit där har jag somnat innan jag ens har hunnit lägga huvet på kudden, men hos mig.. Nää.

Sängen kallar


Kvällen har varit ganska händelselös. Jag har tagit en ordentlig promenad med Trollet, jag har torkat blodpudding, tränat lite inför imorgon och kopierat lite filmer. Inget märkvärdigt med andra ord. Nu ska jag och Trollet gå och lägga oss, imorgon blir det nämligen 7 timmars klickerkurs, med start klockan 9!

Fan, fan, fan..


Även om jag gillar min nya skola så är det jobbigt. Jag är ingen skolperson helt enkelt. Jag gillar inte att jämföras och ha press på mig. Därför har jag bara velat hoppa av igen. Skita i allt och skaffa ett jobb, men sen så har jag intalat mig själv att jag måste fortsätta och kämpa, hur jobbigt det än är. Det går ju hur som helst inte att få ett jobb.

Idag när jag kollade min mail hade jag fått ett mail med rubriken "jobb hos oss". Självklart.. Det var ett hunddagis som jag sökt jobb på i våras som nu sökte personal igen. Förutom att jobba på hundagiset kan det finnas en möjlighet att få jobba i deras butik och hundsim också. Fan, fan, fan. Jag vill så gärna! Inte nog med att det är ett jobb, det är mitt drömjobb. Jag skulle få hålla på med det jag älskar hela dagarna, och jag skulle säkert få ha med Trollet till jobbet. Dessutom skulle jag även kunna skaffa valp till våren, något som står högst på önskelistan just nu, men det finns inte en möjlighet till det så länge jag går i skolan.

Lägesrapport


Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv. Jag har nämligen inlett den nya skolveckan med att bli svinförkyld, något som inte är så himla kul. Dagen har därför spenderats hos mamma där jag har myst med hundarna och pluggat (!).

Om 45 min ska jag vara i visättra och träna Trollet, och efter det är det styrelsemöte. Jag har ingen lust, jag vill bara ligga hemma och sova, men jag är skyldig Trollet det. Han har nästan inte fått någon träning alls på sista tiden, något som jag har sjukt dåligt samvete för.

Saknar dig

Grattis papi, saknar dig <3

Sista dagen

Jahapp, sista dagen på höstlovet då. Jag känner mig verkligen inte redo för att gå till skolan imorgon. Allt som har hänt på senaste tiden har kommit ikapp mig, och är bara som en enda stor knut i magen. Det känns som ett evigt illamående. Jag vill bara gräva ner mig ett tag, och komma upp när allt är bättre.

Imorgon fyller pappa år. Mamma vill att vi ska ha middag, och tydligen kommer mina storesyskon med deras barn. Jag vill inte fira. Det känns lättare att låssas som ingenting, låssas som ingenting har hänt. Bara försöka glömma.

Godmorgon!

Nu har jag precis kommit hem från Alby. Kvällen blev ganska trevlig förutom att den bjöd på en riktigt stor överaskning. Usch, vet knappt vad jag ska tänka. Hassan och Rado var i alla fall riktigt trevliga (och bjöd mig på en aning för mycket alkohol haha..) Nä.. Nu ska jag sova och nyktra till hahah,

Dålig dag

Usch, idag har jag en sån där dålig dag. Egentligen skulle jag vilja ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting, men Evelyn har ju fest ikväll och jag har lovat och komma. Det verkar inte bli som någon hejdundrande fest i alla fall, eftersom hälften har ringt idag och sagt att de inte kommer. Skönt.

Monster


Jag och Evelyn har nyss sett Monster, och fy fasiken vad bra den är! Möjligtvis en ny favoritfilm?

RSS 2.0